Finax – odpustenie poplatkov za vklady pod 1000 Eur

Ak váhaš nad otvorením účtu na Finaxe kvôli vstupným poplatkom, tak využi ponuku na zrušenie poplatku za vklady pre sumy nižšie ako 1000 Eur.

Podmienkou je vložiť 5000 Eur do konca septembra 2021.

Vložiť sa dá postupne a aj na pod-účty, stačí ak celková suma sa vyšplhá na 5000 Eur.

Finax si dal do pomienok aj to, že pre špekulantov, ktorí by vloženú sumu o pár dní vybrali, prípadne existujúci používatelia ak by najskôr vybrali a potom vložili naspäť 5000 Eur, v takýchto prípadoch bude ponuka na zrušenie poplatku zamietnutá.

Ak teda plánujete investovať dlhodobo cez Fnax, určite sa oplatí využiť ponuku.

Po septembri budeme môcť posielať hoci aj 20 Eur mesačne a bude to bez poplatku za vklad. Normálne je tento poplatok 1,2% aj s DHP.

Vianočná akcia: Ak si otvoríš Finax účet a spravíš hocijaký vklad (alebo aj viacnásobné vklady) do 9. januára 2022 (vrátane), za tieto vklady ti nebudú účtovať správcovský poplatok počas celého roka 2022 (až do výšky vkladov 100 tisíc Eur). Takúto zľavu získaš registráciou cez tento odporúčací odkaz: https://peniazepracuju.sk/finaxZlava

Kompletné znenie je uverejnené na ich blogu: https://www.finax.eu/sk/blog/vklady-dozivotne-zadarmo-vyuzite-septembrovu-akciu

Finax je slovenská firma založená Jurajom Hrbatým (brat tenistu Dominika Hrbatého), viac v mojej recenzii.
Koľko som investoval cez finax ja som zverejnil v najnovšom prehľade portólia. Prehľad portfólia momentálne zverejňujem raz za 3 mesiace.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *