Finax ponúka službu Elite

Práve som dopozeral predstavenie služby Elite na Finaxáckom youtube.

Tento nový produkt je určený pre všetkých, ktorých majetok na Finaxe dosiahne minimálnu hodnotu 100 tisíc Eur.

Ja sám som zatiaľ len drobný investor a tipujem, že väčšina čitateľov tohto blogu spadá do tejto kategórie, tak služba Elite minimálne prináša väčšiu dôveru vo Finax, keďže je zrejmé, že Finax má niekoľko klientov, ktorým spravuje majetok vo výške cez sto tisíc Eur.

Zoberme teoretický výpočet:

Mesačne investujete 100 Eur, tento rok výnos na Finaxe presahuje 10%, ale beriem, že priemerný výnos 9% ročne bude dobrý výsledok (z investície na Finaxe netreba platiť dane ak investujete viac ako jeden rok).

Tak pravidelným investovaním 100 Eur dosiahnete 100 tisíc za 24 rokov a 5 mesiacov.

Pri vyššom objeme vkladov sa tých 100 tisíc dá dosiahnuť samozrejme za kratší čas.

Verím tomu, že ak moje deti prevezmú štafetu investovania (založil som im účty na Finaxe), tak sa do kategórie Privátny klient dostanú ešte počas môjho života. Ma to motivuje odkladať im viac 🙂

Výhody privátnej služby Elite?

O niečo nižšie poplatky, finančné poradenstvo a aj služby brokera, všetko pod jednou strechou.

Ak sa vám nechce pozerať youtube video, službu predstavili aj na ich blogu.

Neviete čo je Finax? Tu je moja recenzia, prípadne si pozri aktuálny stav môjho Finax účtu v najnovšom mesačnom prehľade.

Vianočná akcia: Ak si otvoríš Finax účet a spravíš hocijaký vklad (alebo aj viacnásobné vklady) do 9. januára 2022 (vrátane), za tieto vklady ti nebudú účtovať správcovský poplatok počas celého roka 2022 (až do výšky vkladov 100 tisíc Eur). Takúto zľavu získaš registráciou cez tento odporúčací odkaz: https://peniazepracuju.sk/finaxZlava

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *