Kuetzal má nového CEO

Podľa všetkého, Kuetzal firma bola vytvorená za účelom podvodu. Ak ste tam dali peniaze, môžete ich nahlásiť na estónsku políciu cez email. Informácie v angličtine na stránke  https://www.politsei.ee/en/news/were-envestio-and-kuetzal-a-fraud-1151

26. novembra 2019 bol rozoslaný email investorom z platfomy Kuetzal od nového CEO, pána Maksimsa Reutovsa. Predstavil seba a stručne predostrel plány do budúcna:

  • Ponúkať vysokovýnosné projekty
  • Dvojfaktorová autentifikácia na zabezpečenie investorkých účtov (v októbri 2019 mali dáky prienik na web a resetovali heslá. Neposkytli žiadne info, že čo sa stalo a či nejaké dáta unikli)
  • Zjednodušiť rozhranie webu pre ľahšiu správu investorkého účtu

Podľa údajov na Linkedin, Maksims študoval na Európskej univerzite v tých istých rokoch ako predošlý CEO, Alberts Čevers, zrejme teda spolužiaci:

European University, Bachelor of Business Administration (BBA) , 2013 – 2016.

Pracoval menej než rok v lotyšskej VIA SMS Group (poskytovateľ spotrebiteľských pôžičiek) a tiež v španielskom Twinero (poskytovateľ krátkodobých mikro-pôžičiek).

Nuž, som zvedavý ako tieto skúsenosti mu pômôžu v získavaní obchodných B2B pôžičiek. Na Kuetzali pribúdali nové investičné príležitosti dosť sporadicky, tak uvdíme, či nový CEO bude úspešnejší.

Ja mám zainvestované v 6-tich projektoch, 5 z nich má buyback garanciu, úroky sú 19% a 20% s trvaním 12 a 24 mesiacov.

Investoval som 1000 EUR. Na podstránke Sumár môžete vidieť výšku mesačných splátok.

Zatiaľ splátky úrokov chodia na čas, ale ešte som na Kuetzali príliš krátko (od júla 2019), takže som ešte opatrný a nepridal som dalšie peniaze.

Pri výbere projektov si skontrolujte, či ponúkajú BuyBack zápezpeku, keďže nie je poskytnutá pre všetky projekty.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *