Pynk – druhé kolo crowdfundingu

PREHLÁSENIE: odkazy označené lietadlom ✈ sú affiliate odkazy presmerované na weby mimo peniazepracuju.sk. Pri využití produktov cez takéto linky mám ja aj vy možnosť dostať zľavu z produktu alebo finačnú odmenu, pričom vás to nič nestojí.
Linky označené okom ? sú odkazy na recenzie.

Pynk (recenzia) je startup, ktorý chce umožniť investovanie s 0% poplatkami.

Prvé kolo Crowdfundingu bolo úspešné, vyzbierali 574 tisíc libier, pričom ich cieľ bol 150 tisíc GBP.

Crowdfunding bol cez platformu Seedrs. Táto platforma je v UK a dovoľuje investovať iba občanom z UK a EU, plus pár ďalších krajín (Singapúr, Filipíny, atď), spolu asi 40 krajín.

Ak chcete investovať do starupov cez Seedrs, registráciou ce tento affiliate odkaz ✈ dostanete bonus 25 GBP, ak výška vašej celkovej investície dosiahne 150 GBP (môžete rozložiť investície do viac startupov). Seedrs má štatistiku 40% zhodnotenia investícií vrátane default projektov.

Keďže Pynk má používateľov z viac ako 180 krajín, chcú dať príležitosť aj ostatným používateľom, aby sa stali akcionármi tohto startupu (ale aj investori zo Seedrs sa môžu znovu zapojiť).

Druhé kolo Crowdfundingu bude na Funderbeam. Je to tiež UK platforma. Umožňuje investovať z viacerých krajín než Seedrs.

Zoznam neprístupných krajín z Funderbeam:

  • USA
  • Severná Korea (Kórejská ľudovodemokratická republika)
  • Jemen
  • Irak
  • Irán
  • Líbya

Do budúcna chcú nájsť nejakú možnosť aj pre záujemcov z ameriky.

Zaujímavé na tomto kole crowdfundingu je, že investícia by sa mala úročiť 8% ročne, až po kým sa nezačne kapitálové financie Série A.

Séria A financovania je plánovaná niekedy v polke budúceho roka (2021).

Momentálne je prístupný účet zdarma, kde si môžete trénovať predpovedanie vývoja cien zlata, Nasdaqu, menového páru EUR-USD, Bitcoinu a FTSE100.

Je to silno návikové, lebo vidíte, akú máte úspešnosť v porovnaní s ostatnými používateľmi platformy.

Taktiež “sranda” na otestovanie je virtuálnych 10 tisíc USD, ktoré môžete prerozdeliť do akcií, ETF, kryptomien, a tak sledovať a bezplatne a bez rizika sa naučiť, ako sa tie ktoré komodity správajú na trhu.

Odporúčam najskôr si vyskúšať ich bezplatný účet, registrácia tu.

Ak sa vám platforma zapáči, tak sa predregistrujte na Funderbeam kampaň.

Investovaním na Funderbeame sa stanete akcionármi Pynku. Kampaň začne 18. augusta a potrvá 2 týždne. Cieľom je vyzbierať 2 milióny GBP, od drobných investorov ale aj Venture Capital investorských skupín.

Na cez Seedrs som už zainvestoval 500 GBP, plánujem sa zapojiť aj do Funderbeam kampane.

Budú mať ďalšiu video konferenciu s otázkami a odpoveďami. Tak podľa týchto doplňujúcich informácií sa rozhodnem, koľko peňazí sem pustím.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *